Përcaktohen oraret e ndeshjeve të fundit në Serie A

Programi i javës së 38-të dhe të fundit në Serie A

Të shtunën, 19 maj, ora (20.45) Genoa-Torino

Të dielën, 20 maj, ora (18.00)    Cagliari-Atalanta

Të dielën, 20 maj, ora (18.00)    Chievo-Benevento

Të dielën, 20 maj, ora (18.00)    Juventus-Verona

Të dielën, 20 maj, ora (18.00)    Milan-Fiorantina

Të dielën, 20 maj, ora (18.00)    Napoli-Crotone

Të dielën, 20 maj, ora (18.00)    Spal-Sampdoria

Të dielën, 20 maj, ora (18.00)  Udinese-Bologna

Të dielën, 20 maj, ora (20.45)   Lazio-Inter

Të dielën, 20 maj, ora (20.45)    Sassuolo-Roma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here