Emery në Premier Ligë

“Daily and Sunday Express” njofton që palët kanë zhvilluar negociatat, përcjellë.

Emery do të largohet nga PSG, ku dështoi të marrë rezultate pozitive në Evropë. Arsenali ka vendosur për Emeryn para Allegrit dhe Enriques, pasi që ai është më i lirë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here