Tragjedi në Uzbekistan: Vritet në mënyrë brutale mundësi i UFC pranë një klubi të natës (VIDEO)

Një horror i vërtetë ka ndodhur në Taskent të Uzbekistanit, ku është vrarë mundësi i UFC, Jamshed Kenzhaev.

Kenzhaev ka hyrë në konflikt me sigurimin e klubit të natës, pasiqë ai ka dashur të futet në klub me një thikë, ndërsa sigurimi nuk e ka lejuar një gjë të tillë dhe ka filluar përleshja mes tyre.

Policia po punon në zbardhjen e rastit dhe disa persona të pranishëm janë shoqëruar në polici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here