SUPER STADIUM: Santiago Bernabeo i ri po vjen (FOTO)

Pas katër vitesh planifikim nga arkitektët, projekti për Santiagon Bernabeon e ri ka bërë një hap të rëndësishëm përpara.

Me 23 shtator do të mbahet mbledhja, ku Florentino Perez pritet të marrë leje nga anëtarët e klubit për të marr një kredi prej 575 miliona eurove dhe në rast se ky vendim aprovohet, punimet do të fillojnë nga fundi i vitit.

Bernabeo i rimodeluar, do të jetë i mbuluar nga metali dhe shumë risi të tjera, ndërsa Perez ka bërë të ditur se ky do të jetë stadiumi më i mirë në botë që është ndërtuar ndonjëjherë.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here