Plisat kundër trajnerit dhe futbollistëve

Kastrati shkroi në Facebook që që prej ndeshjes së ardhshme, ndryshe do të flitet në stadium.

Ai e pyeti Prishtinën se cili është arsyetimi tani, armiqësitë apo mungesa e stadiumit?

“Nuk keni me shanse! Kjo ishte e fundit! Nje jave vrapojme neper qytet per ta mbushe stadiumin ne nje ndeshje qe do te duhej te ishte e rendesise se vogel, ndersa lojtaret dhe klubi vazhdojne me adetet e vjetra.

Barazim me Ferizajin! Ekip teresisht outsider, kurse Prishtina pretendent per titull.

Qyteti dhe klubi i Prishtines nuk mund te mbesin as ne meshiren e trajnerit e as te ndonje lojtari qe luan sikur te ishte yll i liges se kampioneve.

Ferizaji, askujt nuk mund ti nxjerre pike, Prishtines i merr pike si vendas. 

Cili eshte arsyetimi tani? Armiqesite me Prishtinen? Mungesa e stadiumit vendas?

Por, kjo ishte e fundit! Nga ndeshja tjeter, ndryshe flitet ne stadium”, shkroi Kastrati. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here