Do të befasoeni se ku po shkon Marotta

Daniele Bottallo / La Presse 02-09-2015 sport, calcio Juventus - conferenza stampa Giuseppe Marotta nella foto: Giuseppe Marotta Daniele Bottallo / La Presse 02-09-2015 sport, soccer Juventus - press conference Giuseppe Marotta in the picture: Giuseppe Marotta

Garvina ka thënë se edhe Beppe Marotta është i interesuar për këtë post, e që është ideal për të.

“Ka shumë gjëra për të bërë. Na pret një punë e vështirë, pasi nuk duhet të ndalemi deri sa të arrijmë në maja”, ka thënë fillimisht Gravina.

“Marotta? Të them të drejtën, ai ka shprehur interesim dhe mendoj se është personi më i duhur për këtë gjë, pasi e njeh shumë mirë punën”.

“Unë nuk e di nëse ai do ta marr drejtimin e federatës, pasi nuk jam në dijeni të gjendjes ekonomike, por të shikojmë çfarë do të ndodh”, ka thënë më tej Gravina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here