Zyrtare: Suspendohet La Liga

Qeveria e Spanjës për shkak të Coronavirusit ka marrë vendim zyrtarë që futbolli për dy javët e ardhshme të suspendohet.

Si në Itali edhe në Spanjë është vendosur që futbolli të pezullohet për dy javët e ardhshme deri në një vendim të dytë.

Në Spanjë janë 2000 raste të konfirmuara me Coronavirus dhe kjo ka bërë që autoritetet spanjolle të ndërmarrin masa.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here