Përfundon pjesa e parë e mbledhjes, UEFA vendos për Euro 2020

Pjesa e parë e mbledhjes së UEFA-s raportohet se ka përfunduar.

Sipas BBC, mbledhja ka filluar në orën 10:00  dhe propozimi për shtyerjen e Europianit është pranuar nga të gjitha federatat.

Europiani do të zhvillohet në verën e vitit 2021 dhe rreth organizimit do të bisedohet në pjesën e dytë të mbledhjes.

Gjithashtu do të bisedohet rreth kampionateve të pezulluara si dhe Liga e Kampionëve dhe Europa League.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here