Bundesliga shtyn datën e rifillimit, ja data e re…

Bundesliga pritet të rinisë me 30 prill. Një ide e fundit që është duke qarkulluar në këtë situatë kaotike dhe ku pandemia ka mbërthyer botën. 

Skuadrat kanë filluar të stërviten dhe futbollistët kanë pranuar ulje të pagave për 25% për të ndihmuar klubet, mirëpo për momentin futbolli në Gjermani është e pamundur të rikthehet.

Kështu, data 30 prill pritet të jetë modifikimi i radhës, me shpresën që ky sezon të mbyllet, ndryshe humbjet do të jenë super kolosale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here