Zbulohet plani i fundit për rikthimin e kampionateve

Në kolonat e El Pais, prestigjoze spanjolle, vijnë detaje të reja sa i përket rinisjes së kampionateve kombëtare.

E thënë që gjëja më e mirë për të qenë të gjithë në një linjë është të rinisë gjithçka në qershor, më e keqja në fund të qershorit, ndeshjet e para do të jenë me dyer të mbyllura dhe janë të parashikuar 3-4 javë për klub.

Në këtë propozim, FIFPRO, sindakata ndërkombëtare e futbollistëve, është shprehur pozitivisht mbi kalendarimin e ndeshjeve çdo 72 orë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here