Inter kërkon nga Chelsea uljen e çmimit për Moses!

Inter nuk duket se është e gatshme që të paguajë 12 milionë euro për shërbimet e mbrojtësit nigerian të Chelseas, siç raporton Calcio Mercato.

Antonio Conte kërkon që Moses të qëndrojë në Milano më shumë se deri në fund të këtij huazimi dhe Neroazzurët do të përpiqen të fillojnë negociata për një çmim më të vogël.

Inter dëshiron që Moses të qëndrojë edhe për arsyen se mbrojtësi i saj tjetër i talentuar, Tibo Persyn, të ketë një shembull konkret për të mësuar për të ardhmen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here