Mario Balotelli kërkon pagën e marsit!

Mario Balotelli bëhet e ditur se i ka dërguar drejtuesve të Brescias kërkesën e tretë për të marrë rrogën e muajit mars.

La Gazzetta dello Sport raportoi se drejtuesit e klubit reaguan me befasi kur mësuan për kërkesën e italianit dhe janë tepër të frustruar nga sjelljet e tij.

‘Mendoj se Mario Balotelli është asi lloj lojtari europian që ka dëshirë ta fus skuadrën e tij në rreziqe të ndryshme, duke u bazuar në marrëveshje kolektive po kërkon pagën e marsit në mes të krizës së COVID-19 dhe kur të gjitha aktivitetet sportive ishin të suspenduara’- deklaroi avokati i klubit, Mattia Grassani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here